I den nyeste utgaven av Infinitum-magasinet ønsker vi å ha med bilder fra lesernes favorittsteder i Norge.

Vi er nysgjerrig på hvilket sted dere mener er Norges vakreste, og ønsker derfor å dele deres bilder og historier i det neste magasinet!

Hvis du mener at du har funnet Norges vakreste område, og vil at ditt bilde skal publiseres i magasinet, send til oss på infinitummovement@gmail.com, eller del på Instagram med emneknaggen #myinfinitummoment – og svar på spørsmålene under:

1. Hvor er bildet tatt?
2. Hvorfor er dette Norges fineste plass?
3. Hva betyr bildet for deg?

Gjør som våre ambassadører og vis oss hvor vakkert Norge er.

#myinfinitummoment – Simen Knudsen kårer Hoddevik til sitt favorittsted.

1. Bildet er tatt på toppen av fjellet i Hoddevik 8. Juli.

2. Hoddevik er min favorittplass fordi det føles veldig ekte her. Atlanterhavet dundrer bølger rett inn på vikas vakre sandstrand, omgitt av 500 meter høye fjell med masse fugleliv.

3. Jeg har vært her mye siden jeg hørte om det i 2006, og har alltid følt meg hjemme her. Første gang vi var her hadde vi perfekt surf- og shorts-vær og ikke minst Nordlys. Det var kjærlighet ved første blikk. Flere av mine beste minner og beste venner kan jeg takke dette stedet for.

Malin

#myinfinitummoment – Malin Jacob er eventyrer og miljøverner, og kan aldri se for seg en brennende oljerigg i noen horisont. Her på Svolværgeita i Lofoten.

1. Bildet er tatt i Lofoten i 2014, da Joachim og jeg krysset Lofoten på rulleskøyter.

2. Lofoten er det vakreste stedet jeg vet om, og er et sted jeg alltid lengter tilbake til. Lofoten har en natur som tar pusten fra deg, som er mektig og majestetisk, men som likevel også er veldig sårbar.

3. Bildet minner meg om et av de fineste øyeblikkene i mitt liv.

#myinfinitummoment – Karl-Kristian Muggerud trives best når han kan være mest mulig utendørs i Sogndal. Foto: Bård Basberg

1. Bilde er tatt for to år siden i Sogndal.

2. Skog og dyp snø slår sjelden feil for min del, og plassen er fin fordi den byr på forholdsvis bratt og kupert terreng og ofte gode snøforhold.

3. Dette bildet representerer drukningsforholdene vi hadde i Sogndal for to år siden ganske bra. Bildet representerer også det jeg liker aller best.

Ina

#myinfinitummoment – Ina Vikøren mener Songdalsdalen er Norges vakreste sted.

1. Bildet er tatt i Sogndalsdalen, i starten av skisesongen i år.

2. Det er altfor mange grunner til å kunne ramse opp, men en hovedgrunn er at dalen ligger rett utenfor døren min i Sogndal og jeg trenger ikke å reise langt for å komme til skikjøring og alt mulig annet gøy i verdensklasse! Bakgården er den kuleste lekeplassen.

3. Sogndalsdalen er et sted som binder sammen bra folk til bra aktiviteter i utrolige naturomgivelser. I tillegg minner det meg konstant på hvor verdifullt det er å ta vare på.

– Hva er ditt #infinitummoment?