Det er publisert tusenvis av bilder med taggen #pantforpudder på Instagram. Fra 10 favoritter blant bidragene som kom inn i februar, har vi valgt ut en vinner som får en Pant for pudder-kopp i gave.

Etter at proffkjører Nikolai Schirmer valgte ut 10 bildefavoritter i januar, har ski- og snowboardjentene bak webserien Trusehaugen plukket ut et knippe blinkskudd publisert på Instagram med taggen #pantforpudder i februar. Og koppen går til….

 

pant for pudder-koppen

#pantforpudder-koppen har vi laget sammen med Protect Our Winters Norge. Den er i emaljert stål, tåler å settes rett på primusen og takler en smell eller ti. Har du ikke tro på at du skyter vinnerbildet i neste runde, så kan du kjøpe koppen her.

Tromsø på topp

Vi vet at bilder kan lyve, og at virkeligheten ikke alltid er like smooth som den kan se ut på Instagram. Men det er likevel ingen tvil om at det er mange her i landet som har opplevd fantastiske øyeblikk i snøen denne vinteren. Vi skulle gjerne fulgt med fysisk i noen av de øyeblikkene Ada Dranger har publisert fra toppturer i fantastisk snø, fjell og omgivelser i Tromsø i løpet av februar, men vi får nøye oss med å følge henne på Insta. Det var vanskelig å velge ut ett enkelt av hennes bilder, så her kommer to.

Å si at bildene fortjener en #pantforpudder-kopp er derimot lett! Gratulerer!

Ada Dranger vant Infinitum Movements utvalgte #pantforpudder -bilde på Instagram for februar

Hvem skulle ikke likt å være i @adadrangers støvler akkurat der, akkurat da?

 

https://www.instagram.com/p/BuLxwU1joli/

#skisyklist

Dette bildet fra @sondre_carlsen var absolutt i beste #pantforpudder-ånd. Kanskje inspirert av Andreas Køhn sine skisykkeleventyr?

https://www.instagram.com/p/BuRZQrKj30f/

#sogndallove

Sogndal er vanskelig å komme utenom når det er snakk om pudder i Norge. I januar-runden var vinnerbildet tatt i Sogndal, og denne runden stiller saftbygda med to shots: 

https://www.instagram.com/p/Bt58B5EhSDt/

Mer #tromsolove

Også Tromsø stiller med flere bidrag:

#proskier

I proffklassen stiller skikjører @karlkristianm og fotograf @bardbasberg med et #kortreist (for østlendinger) shot fra Norefjell:

https://www.instagram.com/p/BtgwjGeAf_6/

#lekiegenbakgård ?

Vet ikke hvor hvor dette bildet er tatt, men håper det er i Norge…

https://www.instagram.com/p/Btbi6OiDF9j/

 

Fortsatt god vinter til alle, og fortsett å pante for pudder!

Hva har pant med vinteren å gjøre? Les mer om tanken bak #pantforpudder her:

Hva har en tom flaske med vinteren å gjøre?