Møt de unge miljøheltene og entreprenørene som forandrer Norge – og verden.

“Man er gjerne pissredd de første dagene. Men det går over.”

I denne utgaven av Infinitum kan du lese om en rekke unge miljøhelter og ekoprenører, som gjennom fantastiske ideer og innovasjoner har funnet sin måte å bidra på.

Karl-Kristian Muggerud var en dyktig hobbyskikjører da en samtale endret alt. Nå henger han over hele verden, sammen med megastjerner som Aksel Lund Svindal og Terje Håkonsen, og forteller om livet som skifilmstjerne og klimasynder og om Supervention 2.

Vi har vært på tur med turjenter.no. Villmarkfarer Tonje Helene Blomseth deler sine historier om da hun ble angrepet av elgku, var mørkredd i mørketida og hadde mensen i 45 minus. Christian Iversen Styve kommenterer bildene han tok da han blant annet klatret opp Kilimanjaro og møtte isbjørn i Canada.

Kenya er et land jeg har besøkt mange ganger, først og fremst for å ta med folk på safari. Masai-folket er noen av de mest fantastiske menneskene her på jorda og kunnskapen deres om naturen er helt utrolig. Den beste på jakt i stammen har løvemanke på hodet ved spesielle anledninger.

Visste du at kumøkk er det heteste materialet akkurat nå?
Lurer du på hvem Live Nelvik fra ”Live redder verden” ringer oftest, eller hvor du får tak i verdens første våtdrakt laget av naturlig gummi?

Arkitektfirmaet Spark ønsker å minne turister og innbyggere i Singapore om tilstanden og konsekvensene av plasten som dumpes i havet, ved å bygge strandhytter av resirkulert HDPE-plast.

Les om alt dette og mye mer i utgave nummer 5. Du finner magasinet i din nærmeste Narvesen-butikk.