#bilder tagget med #pantforpudder på Instagram
Det er publisert tusenvis av bilder med taggen #pantforpudder på Instagram. Fra 10 favoritter blant bidragene som kom inn i januar i år, har vi valgt ut en vinner som får en Pant for pudder-kopp i gave.

 

#pantforpudder-koppen har vi laget sammen med Protect Our Winters Norge. Den er i emaljert stål, tåler å settes rett på primusen og takler en smell eller ti. Har du behov for en slik, kan den bestilles her.

Schirmers favoritter

Mannen bak webserien Endless Winter, Nikolai Schirmer, hjalp oss ved å velge ut sine 10 favoritter fra januar (scroll ned for å se alle). Fra Nikolai sine 10 favoritter har vi valgt ut en vinner. Det ble @edgefreeski som stakk av med Pant for pudder-koppen som vi har laget sammen med Protect Our Winters Norge:

Det var neppe en lett jobb for Nikolai å velge ut de ti nominerte blant alle bidragene i januar, og det er mange flere bilder som hadde fortjent å bli vist fram her. Å velge en vinner ut fra de ti favorittene var heller ikke en lett oppgave, men etter litt diskusjon i redaksjonen samt innspill fra både tilfeldig forbipasserende og involverte i prosjektet Pant for pudder, klarte vi til slutt å velge ut ett. 

Foruten å være godt komponert og kult grafisk i sort hvitt, synes vi dette bildet formidler følelsen av hvordan løssnøkjøring i Norge ofte kan være. 

Gratulerer til @edgefreeski, og ønsker alle andre en fortsatt god vinter!

Her er Nikos 10 utvalgte:

 

 

https://www.instagram.com/p/Bs2uKbVnafg/?utm_source=ig_web_copy_link

 

https://www.instagram.com/p/BtMQjJUhSP2/?utm_source=ig_web_copy_link

 

https://www.instagram.com/p/BtQMNgPA65d/?utm_source=ig_web_copy_link