I fjerde episode av webserien Trusehaugen er Ingrid Lonar, Johanne Askim Adde og Victoria Isern i Romsdalen for å gå vår-toppturer med ski og snowboard i jakten på fine linjer med god sløsj-snø:

Trusehaugen ep.4: LinjeTrusa:

I episode 4 tok vi turen til Romsdalen. Denne gangen var planen å få gått litt på tur i de flotte Romsdalsfjella og forhåpentligvis få kjørt noen fine linjer fra topp til bunn. Vi invitert med oss Victoria Isern, en rå fjell-truse som er godt vant med bratte sider, turplanlegging og vurdering, i tillegg sier hun sjeldent nei takk til en renne eller to (hun er forøvrig også en av de originale trusene).

Vi dro på tur i påsketider i håp om at Romsdalen skulle være snille med oss og gi oss skikkelig fint påskevær. Og jaggu var vi ikke så heldige at vi fikk akkurat det! Sola sto høyt på himmelen og stekte fra morgen til kveld, hver dag. Værmessig ble altså dette en veldig behagelig tur. Litt god og myk påskeslusj fant vi også. Så denne gangen fantes det vel ikke andre utfordringer enn at episoden nok en gang kom på plass innen to raske dager med filming og at solkremen fort rant vekk i den stekende påskesola. Alt i alt nok en fin tur!

Så dersom du er godt inne i sommerferie modus og har glemt hvor fint det kan være i de norske fjella på våren, ja da er det bare å se denne episoden og du kommer garantert til å glede deg allerede, det gjør i hvertfall vi!

Inntill neste gang det er vår-snø å finne i fjellet: Pant for pudder! Så blir det større sjanse for mange fine skidager også i framtiden!

Les også: Hva har en tom flaske med vinteren å gjøre? 

Hva har en tom flaske med vinteren å gjøre?