Infinitum Movement

Du har ingen produkter i handlekurven.

Totalt i handlekurven

Delsum kr 0,00
Totalt kr 0,00
Søk

Blogg

søndag 30 desember, 2018 - Helena Hersvik
Blås i plastsugerøret!

Fargerike plastsugerør tar drepen på miljøet. Nå begynner verden å innse alvoret – blant annet… 

tirsdag 8 mai, 2018 - Helena Hersvik
Bevaring av skilpadder i Costa Rica

Denne våren fikk jeg sjansen til å arbeide som frivillig i et prosjekt for bevaring… 

fredag 20 April, 2018 - Helena Hersvik
Veganere kan også spise god risgrøt

Risgrøt er en populær rett året rundt. Jeg vil dele denne veganske vrien på retten,… 

torsdag 5 April, 2018 - Helena Hersvik
Smakfull og sunn tomatsuppe laget vegansk

Tomatsuppe er en tradisjonell familiefavoritt blant barn og voksne. Suppen er perfekt som mellommåltid, men… 

tirsdag 13 Mars, 2018 - Helena Hersvik
Vegansk «pulled pork»-burger av jackfrukt

Det finnes mange ulike kjøtterstatninger laget av hvete, soya og grønnsaker. Men hvem skulle tro… 

lørdag 17 Februar, 2018 - Helena Hersvik
MATBLOGG: Stekt ris med ananas

Stekt ris er en rett de aller fleste kjenner til fra enten kinesisk eller thailandsk… 

fredag 15 desember, 2017 - Helena Hersvik
MATBLOGG: Fyldige veganpannekaker til kalde vintermorgener

Pannekaker som er laget fullstendig uten melk og egg, kan bli like fyldige og velsmakende,… 

fredag 8 desember, 2017 - Helena Hersvik
MATBLOGG: Prøv den veganske versjonen av pasta carbonara

Tradisjonell pasta carbonara er kanskje en av de minst vegan-vennlige rettene som finnes. Derfor har… 

torsdag 2 November, 2017 - Helena Hersvik
MATBLOGG: Vegansk parfait med friske bær og kokoskrem

Av og til trenger vi en oppfriskende energibombe til dessert. Parfait med bær og kokoskrem… 

søndag 15 oktober, 2017 - Helena Hersvik
MATBLOGG: Linseburger med hjemmelaget pommes frites

Om det er én rett som er elsket over hele verden av både store og… 

lørdag 7 oktober, 2017 - Helena Hersvik
Den lykkelige gården

Happy Herd er en tilflukts- og fristedsgård som sprer budskapet om dyr som venner, ikke… 

tirsdag 3 oktober, 2017 - Helena Hersvik
MATBLOGG: Benytt deg av sesongens råvarer og lag gresskarpai

På denne årstiden sniker kjøtt og dyreprodukter seg oftere inn i kosten vår. Derfor vil… 

tirsdag 19 September, 2017 - Helena Hersvik
MATBLOGG: Søtpotetsalat; et sunt alternativ til fete høstretter

Høsten er her, og da er det viktig å kose seg litt ekstra. Mange forbinder… 

mandag 11 September, 2017 - Helena Hersvik
MATBLOGG: Oppskrift på gurkemeiegrøt laget med plantemelk

Gurkemeiegrøt er ekstremt sunt, og det gamle krydderet gir frokostgrøten en sterk og morsom gulfarge som… 

søndag 3 September, 2017 - Helena Hersvik
MATBLOGG: Indiskinspirert grønnsakscurry

Grønnsakscurry er en enkel, smakfull blanding av elementer fra indisk mat. Den er ikke bare kjempegod… 

søndag 20 August, 2017 - Helena Hersvik
MATBLOGG: Helsevennlig vegetarisk pasta bolognese

Om savnet av italienske yndlingsretter som pizza og pasta skremmer deg bort fra å prøve… 

onsdag 9 August, 2017 - Helena Hersvik
MATBLOGG: Oppskrift på wraps med falafel av søtpotet

Falafel er en vegetar-favoritt som de fleste kjenner godt. Den smakfulle retten fra Midtøsten er… 

mandag 31 Juli, 2017 - Helena Hersvik
MATBLOGG: Tofu sandwich med baconsmak

Er du interessert i å minske inntaket av kjøtt og andre dyreprodukter? Da er tofu… 

onsdag 26 Juli, 2017 - Helena Hersvik
MATBLOGG: Sunn sjokolademousse for både deg og planeten vår

Det er ingen hemmelighet at husdyrindustrien er en av de største bidragsyterne til global oppvarming.… 

tirsdag 13 Juni, 2017 - Helena Hersvik
Miljøfestivalen bugner over av gründere

Lørdag 3. juni ble den årlige miljøfestivalen til Oslo kommune holdt i Nedre Foss park… 

onsdag 31 mai, 2017 - Helena Hersvik
Den lille kjælegrisen på 300 kilo inspirerer hele verden

Årets vegetarfestival i Oslo hadde mer enn bare vegetarmat på menyen. Tro det eller ei,… 

søndag 7 mai, 2017 - Helena Hersvik
Du kan spise planeten frisk

  Visste du at kjøtt-, egg- og melkeindustrien er en av de største bidragsyterne til…