Gjesteblogger: Sophie Elise Isachsen 

Har du ikke hørt om Sophie Elise kan du nok ikke påberope deg å være hverken spesielt bevandret i den norske bloggsfæren eller særlig engasjert i påskeegg- og palmeoljedebatten. Hun startet å blogge som 16-åring, og bloggen hennes, som nok sorteres i den rosa kategorien, har siden det klatret til toppsjiktet på den norske blogglisten. I dette videoblogginnlegget deler hun et av sine best bevarte skjønnhetstips som gjesteblogger på infinitummovement.no for anledningen:

Volum i håret

Jeg har laget mange videoblogger i min tid, men dette må være den jeg er mest fornøyd med selv! 🙂 Jeg håper dere liker den og kanskje plukker opp noen gode tips! Den er veldig kort, så det skal ikke være så vanskelig å lære seg selv om tipset gjør en stor forskjell:

 

Du kan jo egentlig ikke føne håret med en flaske, men om du panter en flaske sparer du like mye energi som når du føner håret i fem minutter. En eneste flaske inneholder også nok energi til å snakke i 322 timer i mobilen.

Jeg har aldri tenkt så mye over dette med å pante, jeg har bare gjort det hele livet og er lært opp sånn hjemme. De fleste jeg kjenner panter jo også, så hvorfor ble jeg med på akkurat dette prosjektet? Det er så mye i denne verden som vi mennesker skaper men aldri kan gjenvinne – flasker er ikke en av dem. Hver gang du panter, blir den gjenvunnet og trenger ikke lages på nytt. Ganske smart, om du spør meg. Da jeg fikk vite hvor mange flasker og bokser vi ikke panter i Norge per år fikk jeg helt sjokk. Antallet er 150 millioner, det er helt sinnsykt mye! Det er så bortkastet, og kunne så lett vært ungått. Da hadde vi også hatt masse mer energi å ta av.

Jeg har ikke pantet enhver flaske eller boks jeg noen gang har kjøpt, det skal jeg ærlig innrømme. Men etter å ha lært litt mer om hvordan alt fungerer skal jeg fra nå av huske på å pante alt! Det er jo ingen grunn til at jeg ikke skal det. Om dere laster opp bilder av dere panter og bruker #pant4like som hashtag, skal jeg inn å kommentere / like bildet deres 🙂 Jeg gleder meg til å se!