Hei kjære venner og familie. For å gjøre ting litt enklere for dere og litt bedre for verden, så har jeg skrevet ned min ønskeliste til jul her.

1. Kjøp brukt, og helst noe jeg trenger. Det finnes masse fint på finn.no, Fretex, letgo.no eller din lokale bruktsjappe. Noen avfallstasjoner har også en egen avdeling med brukbare ting som man kan hente gratis.

2. Lag noe selv. Sy om et plagg til noe annet, lag dekorasjoner, spikk en knagg (de trenger vi mange av til huset vårt), eller bak noen gode kaker.

3. Gavekort på en opplevelse sammen. Kanskje en klatresession, kajakktur, kaffekopp på en fjelltopp, vannski, pendelhopp, surfing, slakkline og grilling i en park.

4. Gavekort på barnepass, eller hjelp i huset. Rydde/støvsuge/vaske klær/måke snø etc.

5. Doner penger til et godt formål. Forslag er Leger uten grenser, Klimasøksmålet, TheOceanCleanUp, Greenpeace, eller Regnskogsfondet.

6. Dropp gaver helt, og skriv et koselig kort. Det holder også i massevis!

7. Gaver som ikke er pakket inn i vanlig gavepapir, bruk avispapir eller “vanlig” papir. Visste du at gavepapir ikke er egnet for resirkulering og derfor ikke kan kastes i papirgjennvinningen? 

God jul!

 

 

NB: Dette innlegget sorterer under vår blogg-side, og inneholder forfatterens personlige og subjektive meninger, som ikke nødvendigvis representerer eller er i tråd med meningene til Infinitum Movement og denne nettsidens redaksjon.